Pregătește-te în Study Hub să ai succes la concursul de rezidențiat în farmacie

Study Hub îmbină cele mai noi metode de învățat cu cea mai mare bază de teste grilă din tematica și bibliografia pentru concursul de rezidențiat în domeniul de farmacie.

Cum utilizez Study Hub

Revenim în curând cu noile grile !

Până atunci vă propunem să vă testați cunoștințele cu abonamentul gratuit care vă dă acces nelimitat la toată baza noastră de date cu întrebări și răspunsuri, examene anterioare și simulări.

Teste Gratuite 2021

 

Cui se adresează Study Hub

Study Hub se adresează absolvenților de farmacie, care doresc să obțină un punctaj superior la concursul de rezidențiat prin adoptarea unei metode de învățat modernă și eficientă.

Cu ce te ajută Study Hub la concursul de rezidențiat în farmacie?

Îți punem la dispoziție peste 5.000 grile din tematica pentru concursul de rezidențiat în domeniul de farmacie pentru a învăța, repeta și pentru a-ți testa cunoștințele. Vrem să ai succes la examen și de aceea am cuprins în teste fiecare noțiune din materia pe care o ai de învățat.

Grilele sunt realizate de profesori și medici rezidenți care s-au clasat printre primii la concursul de rezidențiat. Întreaga lor experiență și dorința de a te ajuta sunt înglobate în cea mai cuprinzătoare, originală și de calitate culegere de teste pe care ți-o furnizăm on-line.

Pe lângă testele originale îți oferim simulările de examene realizate de universitățile de medicină în ultimii ani și testele de examen care s-au dat în anii 2016 – 2019.

Cum îți testezi cunoștințele cu Study Hub

Te obișnuiești cu condițiile de examen progresiv, prin realizarea testelor fără limită de timp apoi în durata examenului oficial, consulți răspunsurile corecte după fiecare întrebare sau la sfârșitul testului. Ai trei categorii de teste pe care le poți accesa:

Simulări de examen realizate randomizat de program din întrebările fiecărui capitol al tematicii de concurs. Simulările respectă proporția întrebărilor din capitole conform examenelor reale.

Simulări de examen realizate de facultățile de medicină din țară în anii precedenți. Examenele de rezidențiat la medicină date în perioada 2016 – 2019.

Testimoniale

“Testele au același nivel de dificultate ca cele de la examenul propriu-zis. Chiar și ponderea de la capitole este aceeași. Te simți ca și când dai examenul în realitate. M-a ajutat atât la învățarea prin testare, cât și la stăpânirea emoțiilor. Am avut emoții când am făcut primul test pe platformă și nu m-am simțit bine. M-am gândit ca nu e OK sa intru în examen cu aceeași stare. Da, practic am împușcat doi iepuri dintr-o lovitură.”
Farmacist Ilinca V.

“Am folosit analiza testelor pentru a identifica unde am greșit, în care capitole și întrebări am făcut greșeli sau am avut nevoie de mai mult timp de gândire pentru rezolvare. Identificarea punctelor slabe cu mult timp înainte de examenul real, mi-a oferit suficient timp pentru a îmbunătăți nivelul calitativ al cunoștințelor. La sfârșit, un rezultat de peste 900 te face sa zbori!”
Farmacist Ștefania P.

“Cea mai bună platformă pentru pregătirea pentru rezidențiat, unde poți analiza fiecare întrebare. Analiza a evidențiat punctele mele slabe și am putut să mă corectez din timp. M-a ajutat să îmi îmbunătățesc managementul timpului. Este incredibil de util pentru orice aspirant la rezidențiat.”
Farmacist Luminița M.

“Sunt foarte mulțumit de calitatea testelor de pe Study Hub. Sunt la același standard ca și cele de la examenul de rezidențiat. De asemenea, aplicația este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Prețul este nesemnificativ pe lângă beneficiile obținute. E aproape gratis.”
Farmacist Liviu V.

“Am remediat lacunele de cunoștințe și mi-am dezvoltat o strategie personala de a deveni cea mai bună. Am urmărit analizele să văd în permanență pe ce loc mă situez. Asta m-a stimulat și m-a ambiționat să devin tot mai bună. Așa funcționează la mine, concurențial. Am făcut test după test, în toate formele posibile, pe capitole, pe materii, m-am verificat în toate modurile oferite de platforma Study Hub. A fost ceea ce îmi trebuia ca sa fiu printre primii. Încercați și voi, sentimentul reușitei este grozav.”
Farmacist Ana-Maria G.

Pornește aplicația, loghează-te și Succes la examen!

Afișez toate cele 7 rezultate

error: Content is protected !!