Pregătește-te în Study Hub să ai succes la concursul de rezidențiat în farmacie

Study Hub îmbină cele mai noi metode de învățat cu cea mai mare bază de teste grilă din tematica și bibliografia pentru concursul de rezidențiat în domeniul de farmacie.

Site-ul este în construcție, revenim !

Testimoniale

“Testele au același nivel de dificultate ca cele de la examenul propriu-zis. Chiar și ponderea de la capitole este aceeași. Te simți ca și când dai examenul în realitate. M-a ajutat atât la învățarea prin testare, cât și la stăpânirea emoțiilor. Am avut emoții când am făcut primul test pe platformă și nu m-am simțit bine. M-am gândit ca nu e OK sa intru în examen cu aceeași stare. Da, practic am împușcat doi iepuri dintr-o lovitură.”
Farmacist Ilinca V.

“Am folosit analiza testelor pentru a identifica unde am greșit, în care capitole și întrebări am făcut greșeli sau am avut nevoie de mai mult timp de gândire pentru rezolvare. Identificarea punctelor slabe cu mult timp înainte de examenul real, mi-a oferit suficient timp pentru a îmbunătăți nivelul calitativ al cunoștințelor. La sfârșit, un rezultat de peste 900 te face sa zbori!”
Farmacist Ștefania P.

“Cea mai bună platformă pentru pregătirea pentru rezidențiat, unde poți analiza fiecare întrebare. Analiza a evidențiat punctele mele slabe și am putut să mă corectez din timp. M-a ajutat să îmi îmbunătățesc managementul timpului. Este incredibil de util pentru orice aspirant la rezidențiat.”
Farmacist Luminița M.

“Sunt foarte mulțumit de calitatea testelor de pe Study Hub. Sunt la același standard ca și cele de la examenul de rezidențiat. De asemenea, aplicația este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Prețul este nesemnificativ pe lângă beneficiile obținute. E aproape gratis.”
Farmacist Liviu V.

“Am remediat lacunele de cunoștințe și mi-am dezvoltat o strategie personala de a deveni cea mai bună. Am urmărit analizele să văd în permanență pe ce loc mă situez. Asta m-a stimulat și m-a ambiționat să devin tot mai bună. Așa funcționează la mine, concurențial. Am făcut test după test, în toate formele posibile, pe capitole, pe materii, m-am verificat în toate modurile oferite de platforma Study Hub. A fost ceea ce îmi trebuia ca sa fiu printre primii. Încercați și voi, sentimentul reușitei este grozav.”
Farmacist Ana-Maria G.

Afișez singurul rezultat

error: Content is protected !!