Pregătește-te în Study Hub să ai succes la concursul de rezidențiat în medicină generală

Study Hub îmbină cele mai noi metode de învățat cu cea mai mare bază de teste grilă din tematica și bibliografia pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină generală.

Cum utilizez Study Hub

Revenim în curând cu noile grile !

Până atunci vă propunem să vă testați cunoștințele cu abonamentul gratuit care vă dă acces nelimitat la toată baza noastră de date cu întrebări și răspunsuri, examene anterioare și simulări.

Teste Gratuite 2021

 

Cui se adresează Study Hub

Study Hub se adresează absolvenților de medicină generală, care doresc să obțină un punctaj superior la concursul de rezidențiat prin adoptarea unei metode de învățat modernă și eficientă.

Cu ce te ajută Study Hub la concursul de rezidențiat în medicină?

Îți punem la dispoziție peste 15.000 grile din tematica pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină pentru a învăța, repeta și pentru a-ți testa cunoștințele. Vrem să ai succes la examen și de aceea am cuprins în teste fiecare noțiune din materia pe care o ai de învățat.

Grilele sunt realizate de profesori și medici rezidenți care s-au clasat printre primii la concursul de rezidențiat. Întreaga lor experiență și dorința de a te ajuta sunt înglobate în cea mai cuprinzătoare, originală și de calitate culegere de teste pe care ți-o furnizăm on-line.

Pe lângă testele originale îți oferim simulările de examene realizate de universitățile de medicină în ultimii ani și testele de examen care s-au dat în anii 2016 – 2019.

Cum îți testezi cunoștințele cu Study Hub

Te obișnuiești cu condițiile de examen progresiv, prin realizarea testelor fără limită de timp apoi în durata examenului oficial, consulți răspunsurile corecte după fiecare întrebare sau la sfârșitul testului. Ai trei categorii de teste pe care le poți accesa:

Simulări de examen realizate randomizat de program din întrebările fiecărui capitol al tematicii de concurs. Simulările respectă proporția întrebărilor din capitole conform examenelor reale.

Simulări de examen realizate de facultățile de medicină din țară în anii precedenți. Examenele de rezidențiat la medicină date în perioada 2016 – 2019.

Testimoniale

“Este o platformă uimitoare, ușor de utilizat, prin care mi-am îmbunătățit performanța de învățare și am obținut mereu un scor mai bun. Practic, nu m-a lăsat să greșesc!”
Medic Bogdan M.

“Study Hub ajută utilizatorii să înregistreze o creștere a punctajului și să îi aducă în primele locuri în clasament. Totodată, îi îndrumă asupra eforturilor depuse pentru a ajunge la rezultatul dorit. Prin urmărirea performanțelor gradual, își pot dezvolta capacitatea de învățare, chiar prin testare. Această metodă s-a dovedit foarte eficientă pentru toți candidații la examen.”
Profesor Virgil O.

“Provocarea cu care m-am confruntat a fost controlul emoțiilor. Să lucrez contra-cronometru a fost teama mea cea mai mare. Cu ajutorul Study Hub, am reușit să intru în atmosfera de examen și să îmi pot controla emoțiile. Acest lucru a fost vital pentru mine, deoarece am putut să mă concentrez asupra grilelor și am dat răspunsurile corecte. Să te poți antrena ca sa scapi de emoții este un lucru fantastic. Mulțumesc Study, sunteți grozavi!”
Medic Marta S.

“Fiecare test m-a ajutat să văd unde sunt punctele mele slabe. Modul în care este organizată platforma, a făcut să pot trece prin toată materia, să mă verific după fiecare capitol în parte și să reiau întrebările la care am greșit răspunsul, până când am fost sigur că am învățat corect. Când susții examenul și vezi că ești în primii o sută pe țară, știi că a meritat toți banii din lume.”
Medic Cristian B.

“Am experimentat Study Hub din dorința de a vedea ce scor obțin la un test. Rezultatul m-a speriat puțin, așa că am continuat să mă antrenez. Am făcut din ce în ce mai multe teste și vreau să vă spun că deși știam în general materia, doar când te vezi în fața testului, îți dai seama că nu ești suficient de pregătit. Ceea ce m-a surprins în cel mai fericit mod posibil, a fost că am învățat prin teste! Da, cele mai ascunse întrebări le-am găsit aici. Și așa am reușit să dau cele mai bune răspunsuri.”
Medic Andreea C.

“A fost calea cea mai ușoară pentru mine ca sa ma testez. Am găsit materia bine structurata, m-am verificat după fiecare capitol, apoi am făcut teste generale. Am evoluat progresiv și acum sunt medic rezident. Unul dintre primii rezidenți admiși din tară!”
Medic Eduard T.

Pornește aplicația, loghează-te și Succes la examen!

Afișez toate cele 7 rezultate

error: Content is protected !!