Pregătește-te în Study Hub să ai succes la concursul de rezidențiat în medicină dentară

Study Hub îmbină cele mai noi metode de învățat cu ce-a mai mare bază de teste grilă din tematica și bibliografia pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină dentară.

Cu ce te ajută Study Hub la concursul de rezidențiat în medicină dentară?

Îți punem la dispoziție grile din tematica pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină dentară pentru a învăța, repeta și pentru a-ți testa cunoștințele. Vrem să ai succes la examen și de aceea am cuprins în teste fiecare noțiune din materia pe care o ai de învățat.

Grilele sunt realizate de profesori și medici rezidenți care s-au clasat printre primii la concursul de rezidențiat. Întreaga lor experiență și dorința de a te ajuta sunt înglobate în cea mai cuprinzătoare, originală și de calitate culegere de teste pe care ți-o furnizăm online.

Am pregătit un set cu 100 de simulări de examene din medicină dentară.

Cum îți testezi cunoștințele cu Study Hub

Te obișnuiești cu condițiile de examen progresiv, prin realizarea testelor fără limită de timp apoi în durata examenului oficial, consulți răspunsurile corecte după fiecare întrebare sau la sfârșitul testului. Ai trei categorii de teste pe care le poți accesa:

Simulări de examen realizate randomizat de program din întrebările fiecărui capitol al tematicii de concurs. Simulările respectă proporția întrebărilor din capitole conform examenelor reale.

Cui se adresează Study Hub

Study Hub se adresează absolvenților de medicină dentară, care doresc să obțină un punctaj superior la concursul de rezidențiat prin adoptarea unei metode de învățat modernă și eficientă.

Cum utilizez Study Hub

Alege de mai jos abonamentul care crezi că ți se potrivește.

Testimoniale

error: Content is protected !!