Pregătește-te în Study Hub să ai succes la concursul de rezidențiat în medicină dentară

Study Hub îmbină cele mai noi metode de învățat cu cea mai mare bază de teste grilă din tematica și bibliografia pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină dentară.

Vă invităm să vă testați cunoștințele cu noile grile de medicină dentară ! 

 

Cum utilizez Study Hub

Alege de mai jos abonamentul care crezi că ți se potrivește.

 

Cui se adresează Study Hub

Study Hub se adresează absolvenților de medicină dentară, care doresc să obțină un punctaj superior la concursul de rezidențiat prin adoptarea unei metode de învățat modernă și eficientă.

Cu ce te ajută Study Hub la concursul de rezidențiat în medicină dentară?

Îți punem la dispoziție grile din tematica pentru concursul de rezidențiat în domeniul de medicină dentară pentru a învăța, repeta și pentru a-ți testa cunoștințele. Vrem să ai succes la examen și de aceea am cuprins în teste fiecare noțiune din materia pe care o ai de învățat.

Grilele sunt realizate de profesori și medici rezidenți care s-au clasat printre primii la concursul de rezidențiat. Întreaga lor experiență și dorința de a te ajuta sunt înglobate în cea mai cuprinzătoare, originală și de calitate culegere de teste pe care ți-o furnizăm online.

Îți oferim un set de 100 de simulări de examene pentru medicină dentară.

Cum îți testezi cunoștințele cu Study Hub

Te obișnuiești cu condițiile de examen progresiv, prin realizarea testelor fără limită de timp din secțiunea “Parcurge Materia”, unde consulți răspunsurile corecte după fiecare întrebare.

Am pregătit o secțiune “Simulări de examen” realizate randomizat de program din întrebările fiecărui capitol al tematicii de concurs cu timp de rezolvare de 4 ore și verificarea răspunsurilor după încheierea testului.

Simulările de examen respectă proporția întrebărilor din capitole conform examenelor reale.

Testimoniale

“Tehnologia își joacă rolul acolo unde omul are nevoie. După învățarea din cărți de specialitate, manuale, simți nevoia să parcurgi o etapă care să testeze toate cunoștințele acumulate. Provocarea este maximă, pentru că abia când ajungi în fața testelor, după ce parcurgi sute, mii de grile, îți dai seama că în sfârșit, cunoștințele s-au cimentat în mintea ta și au căpătat sens. E locul care m-a ajutat să corectez tot ce greșeam. E locul care m-a ajutat să memorez tot ce nu știam.”
Medic Dan D.

“Study Hub joacă un rol important în rezolvarea problemelor tinerilor absolvenți. Sunt motivați să studieze și să se antreneze pe aceasta aplicație deoarece pot vedea cu ușurință unde au nevoie să se perfecționeze, să insiste în aprofundarea cunoștințelor, pot accesa cu ușurință întrebări din absolut toată materia de examen și pot beneficia de analize de performanță. Utilizatorii acestei platforme obțin un avantaj major datorita antrenamentului. De aceea ei obțin rezultate atât de bune la examen.”
Dezvoltator software Iulian S.

“Experimentezi starea de examen real, faci testele exact ca la admitere, rezolvi lacunele de cunoștințe, compari performanțele tale. Ce aș putea spune mai mult? Este instrumentul perfect pentru orice medic care dorește să ia rezidențiatul!”
Medic Simina C.

“Prin Study Hub am avut avantajul ca puteam face teste de oriunde și oricând. În metrou, în parc, în orice moment când aveam timp liber. Profitam de o jumătate de oră și chiar dacă nu terminam testul, puteam sa îl iau de unde l-am lăsat. Parcă a fost creat exact pentru nevoile mele. Băieți, sunteți super OK, mulțumesc!”
Medic Roberto R.

“Sistemul inteligent de generare a testelor, face ca orice utilizator să parcurgă materia în cel mai mic detaliu. Datorită specialiștilor care au creat acest concept, întrebările înglobează în totalitate materia de examen, testele cuprind grile randomizate, analizele de performanță în timp real orientează utilizatorii la timp spre corectarea greșelilor și aprofundarea cunoștințelor.”
Profesor Iulia I.S.

“Cea mai mare și mai bună colecție de teste. Pentru mine a fost garanția că am ridicat performanța mea cu peste 50%. În sfârșit, m-a ajutat să am o idee clară despre pregătirea mea. Asta a făcut diferența ca să reușesc la admitere. Rezidențiatul nu este un examen ușor, ar trebui ca toți să poată învăța cu Study Hub.”
Medic Ionuț C.

Pornește aplicația, loghează-te și Succes la examen!

Afișez toate cele 6 rezultate

error: Content is protected !!